Yes, gelukt! Super leuk dat je benieuwd bent naar mijn e-book. Over ongeveer 5 minuten komt het e-book binnen in je mailbox.

Terwijl je wacht op het e-book…

wil ik in onderstaande video alvast een bepaald inzicht met je delen, die allesbepalend is voor hoe snel en makkelijk jij (je eerste) klanten aantrekt. En die ervoor zorgde dat ik in mijn eerste maanden als coach super snel kon groeien en direct de juiste, goedbetalende klanten aantrok.

Dit aanbod is helaas verlopen

Meer klanten met content

Je besloot ondernemer te worden omdat je je droom wilde najagen, maar ook omdat je anderen wil helpen. Je wil impact maken, op jouw manier.

Maar heb je nu het gevoel dat…

 • je er enorm veel zin in hebt om mensen te helpen, maar het je niet lukt om ze te bereiken? Je weet dat je ontzettend veel te bieden hebt, maar je weet ook dat je mensen echt pas kunt helpen wanneer ze je kennen en klant bij je worden. En dat is precies wat er misgaat.
 • je goed bent in je vakgebied, maar eigenlijk geen idee hebt van marketing? Dus blijf je maar e-books lezen, masterclasses volgen en scrollen door Instagram in de hoop dat je het dan ineens wel weet. Maar eigenlijk raak je alleen maar steeds meer overweldigt en zakt de moed je langzaam in de schoenen.
 • je nog niet precies weet wat je kunt doen om boven al het andere aanbod uit te springen? Terwijl je wel weet dat dat noodzakelijk is. Want als mensen je niet kennen, kunnen ze ook nooit van je kopen.
 • je weet dat je zichtbaar moet zijn, maar je geen idee hebt hoe? Je vind het super spannend om zichtbaar te zijn. En bovendien vind je het lastig om ideeën te bedenken om content over te maken en daardoor loop je vast. En wanneer je wel zichtbaar bent, dan krijg je daar zo weinig likes, volgers en reacties voor terug dat de moed je steeds verder in de schoenen zakt.

  Het is tijd om je podium te gaan pakken
  en te laten zien dat je er bent

  De eerste stap in het waarmaken van jouw droombedrijf is dat je ervoor zorgt dat je op de juiste manier zichtbaar wordt bij de juiste groep mensen.

  En hoe eerder je daarmee begint, hoe meer resultaat je daar uiteindelijk mee behaalt.

  De stap om te gaan ondernemen is sowieso al enorm spannend, maar nu het zover is ben je aanbeland bij het tweede spannende punt: klanten aantrekken.

  Gelukkig hoeft dat helemaal niet zo heel ingewikkeld te zijn. Alleen: je moet wel weten wat je doet. En dat is precies het probleem van veel ondernemers: ze hebben geen idee. Ze schieten met losse flodders in de hoop dat er iets uitkomt, wat -spoiler alert- bijna nooit gebeurt.

  Daarom besloot ik de mini-training Meer klanten met content te maken. Een super behapbare training waarin je precies leert hoe je content maakt waarmee je wél klanten aantrekt. En waarin je ook leert hoe je door je zichtbaarheidsangst heenbreekt en wél zichtbaar gaat worden op, bijvoorbeeld, Instagram.

  Wat leer je precies in deze mini-training?

  Les 1
  De kracht van content

  Waarom content de nummer 1 manier is om duurzame relaties op te bouwen met potentiële klanten. En hoe je er met de juiste content voor zorgt dat jij een begrip wordt in je markt.

  Les 2
  Converterende contentthema’s

  Met welke 6 soorten jij je ideale klant aantrekt en je volgers omzet in (goed)betalende klanten. Zelfs wanneer je nu nog heel weinig volgers hebt.

  Les 3
  Hoe je ijzersterke teksten schrijft

  Je leert precies hoe je ijzersterke teksten schrijft waarmee je je ideale klant recht in het hart raakt en lezers omzet in betalende klanten.

  Waardoor ze alléén nog maar met jou willen werken. Ongeacht je prijzen.

  Les 4 (bonus)
  Hoe je door je zichtbaarheidsangst heen breekt

  Hoe je door je zichtbaarheidsangst heen breekt en comfortabel wordt met de camera. Zodat je het podium durft te pakken en je niet meer klein laat houden door belemmerende gedachten.

  Les 5 (bonus)
  Concrete tips om meer bereik, volgers en klanten te halen uit Instagram

  Ik geef antwoord op de meestgestelde vragen en leer je hoe je Instagram succesvol inzet voor jouw business.

  Als bonus krijg je daarnaast ook direct toegang tot mijn persoonlijke  contentkalender waarmee je moeiteloos wervende content maakt waarmee je je volgers omzet in betalende klanten.

  In de contentkalender houd je super handig (in Trello) je content bij, en wordt het je extra makkelijk gemaakt om content te maken volgens de strategie die je leert in de cursus

  Dit aanbod is helaas verlopen

  Zichtbaar zijn met sterke content op social media is de allermakkelijkste (en leukste) manier om in contact te komen met je potentiële klanten, een band met ze op te bouwen en ze ‘klaar te stomen’ voor een samenwerking met jou.

  Het enige wat je nodig hebt is een goed verhaal.
  En daar help ik je bij.

  Nikki van Duuren

  Na ‘Meer klanten met content’:

  • Zit je vol nieuwe inspiratie
  • Weet je precies waar jij je qua content en social media op mag focussen om verder te groeien met je bedrijf
  • Weet je wat je moet doen om klanten aan te trekken via je content op social media
  • Ben je niet meer hele dagen zinloos aan het scrollen, maar sta je in actiemodus
  • Ben je zichtbaarder dan ooit en haal je daar ook nog eens heel veel plezier uit
  • Ben je weer een stap dichterbij jouw grote droom: een succesvolle business waarmee je niet alleen je klanten helpt, maar ook zelf een comfortabel leven leidt

  Dit aanbod is helaas verlopen

  Dit houdt de training praktisch gezien in

  Toegang tot jouw persoonlijke online omgeving

  In de online omgeving staan de modules voor je klaar.
  Zodra je account is aangemaakt kun je direct aan de slag.

  Essentiële contentlessen

  Je wordt helemaal klaargestoomd om super goed te worden met content en moeiteloos klanten aan te trekken via de content die je deelt op je online kanalen:

  – Hoe je ervoor zorgt dat jij een begrip wordt in je markt.

  – Met welke contentpijlers jij je ideale klant aantrekt en volgers omzet in betalende klanten.

  – Hoe je ijzersterke teksten schrijft waarmee je je ideale klant recht in het hart raakt.

  Bonuslessen

  In de twee bonuslessen vind je praktische tips en antwoord op veelgestelde vragen. Zoals: hoe vaak moet je zichtbaar zijn? En, hoe word je comfortabel op camera?

  Bonus: contentkalender

  Je krijgt toegang tot het template van de contentkalender die ik persoonlijk gebruik om super sterke content te maken en klanten aan te trekken via social media. De contentkalender is helemaal ingericht op de strategie die je leert in de modules.

  Dus geen excuus meer om eindeloos te scrollen door Instagram: je weet precies wat je moet doen en je staat helemaal in de actie-modus.

  Dit aanbod is helaas verlopen