In drie maanden
meer klanten, meer omzet en meer vrijheid in je bedrijf

Herken je jezelf hierin?

 • Je begon mega enthousiast aan jouw nieuwe leven als ondernemer, maar nu realiseer je je dat ondernemen een vak apart is
 • Je hebt nog weinig klanten en hebt geen idee hoe je meer klanten aan kunt trekken
 • Je raakt overweldigd door alles wat er op je af komt. Je blijft maar informatie consumeren, maar komt daardoor niet in actie
 • Je bent goed in je werk als coach, maar hebt eigenlijk geen idee van marketing en ondernemen
 • Je vindt het super spannend om zichtbaar te zijn
 • Je weet niet wat je moet doen of je hebt juist veel te veel ideeën waardoor je maar geen keuze maakt en je blijft hangen
Nikki van Duuren
Nikki van Duuren

Hoe fijn zou het zijn als…

… je er niet meer alleen voor staat

… je precies weet wat je moet doen om te groeien

… je alleen nog maar met klanten hoeft te werken die je ook echt leuk vindt

… je niet meer laat tegenhouden door je twijfels

… je niet meer zelf het wiel uit hoeft te vinden als het aankomt op ondernemen en klanten aantrekken

… je geen zorgen meer hoeft te maken over of je wel genoeg omzet realiseert deze maand

… je eindelijk vrijheid ervaart in het ondernemerschap

De tijd van onzekerheid, proberen en aanrommelen is voorbij. Its time to get REAL.

Ondernemen is retespannend. Hulp vragen is retespannend. Maar het is oh zo fijn wanneer je dwars door die angsten heen breekt. Succesvol ondernemen bestaat voor mij uit een combinatie van strategie en mindset. Je hebt ze allebei even hard nodig om te groeien.

Ik help je om dwars door je angsten en blokkades heen te breken. Ik geef je precies de kennis die jij nodig hebt en ben jouw stok achter de deur zodat je gaat doorpakken. Maar ik ben ook je partner in crime wanneer je een mentale steun in de rug nodig hebt.

Kennis is mega belangrijk, maar je moet er ook iets mee durven doen. Daarom kijk ik niet alleen naar je bedrijf, maar ook naar jou als mens en als ondernemer.

Nikki van Duuren

Na dit traject:

 • Heb je een ijzersterke basis staan en weet je precies waar jij je op mag focussen om verder te groeien met je bedrijf
 • Zit je vol nieuwe inspiratie
 • Weet je precies wat je moet doen om een consistente klantenstroom aan te trekken
 • Weet je wat je los mag laten, waardoor je meer tijd en energie overhoudt om de dingen te doen die jouw business wél vooruit helpen
 • Ben je niet meer hele dagen zinloos aan het scrollen, maar sta je in actiemodus
 • Voel je rust en vertrouwen
 • Ben je weer een stap dichterbij jouw grote droom: een succesvolle business waarmee je niet alleen je klanten helpt, maar ook zelf een comfortabel leven leidt

Wat houdt het business coaching traject in?

Een strategische kick-off

Een kick-off van 1,5 uur waarin we de ruis uit je bedrijf halen en jouw weg naar succes bepalen.

Tweewekelijkse coaching calls

Om de week (6 keer in totaal) hebben we een 1-op-1 coaching call van 45 minuten via Zoom.

Unlimited support

Extra support via mail en whatsapp zodat je altijd snel weer verder kunt.

Drie maanden lang heb je een lijntje met mij en mag je me altijd mailen of appen voor feedback, vragen, wanneer je ergens onzeker over bent, of natuurlijk om je successen te vieren.

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en je echt te ‘zien’. Daarom ben er altijd voor je, ook tussen de sessies door.

Extra kennis, tools & templates

Doordat we 1-op-1 werken is het echt een maatwerktraject en kan ik je precies geven wat jij nodig hebt zonder dat het je overweldigt.

Denk aan extra online modules vól kennis, handige tools die je helpen om meer helderheid te creëren of fijne templates die je direct kunt toepassen.

We gaan zo hard als jij wilt en kunt dragen, ik ga mee op jouw tempo en ondersteun je zowel strategisch als mentaal.

De Investering voor dit drie maanden traject is 2200 euro exclusief btw.
Naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook investeert met je tijd en energie.

Deze ambitieuze ondernemers gingen je voor

Ik heb 3 maanden een heel intensief traject bij Nikki gevolgd. Elke week hebben we een coachingsessie gehad wat ik super fijn vond. Want ik heb mega veel stappen kunnen zetten daardoor. Nikki zorgt dat je veel zelf doet, zodat je ook echt leert om het zelf te kunnen. Maar geeft daarbij hele nuttige tips waar je meteen weer verder mee kunt.

Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ga het traject nog weer verlengen met 3 maanden. Jeej!

Anouk Strijbos

Anouk Strijbos fotografie

Ik heb heel fijn met Nikki samengewerkt. Ze hielp me met mijn stroom van ideeën: wat moet nu, wat kan later, maar ook met technische tips& tricks, en met motiveren als het even niet lukte.

Door de juiste vragen te stellen zonder oordeel kon ik zelf ook zachter kijken naar mijn eigen twijfels en onzekerheden. Al met al een super fijn traject waar ik veel aan heb gehad!

Felicia de Jong

Feel Good Coach, Feliz Feelings

Soms zie je als Online Coach door de bomen het bos niet meer. Je Branding moet on point zijn, je hebt een ingewikkelde Funnel nodig en een stevige Content- en Marketingstrategie. Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk Ondernemers Mindset. En ze daagt je ook nog eens uit om gedurende dit alles vooral ook heel goed voor jezelf te blijven zorgen, in plaats van alleen voor je bedrijf. Balance is key. Dus zeker een dikke aanrader!

Sanne Roijackers

Mindfulness Trainer & Life Coach

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Nikki en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen.

Marketing draait daarom in mijn ogen niet om keiharde of pusherige sales, maar om het vertellen van verhalen, het zoeken naar verbinding en het opbouwen van relaties.

Daarom help ik mijn klanten om een bedrijf op te bouwen op een manier die bij hen past. Vanuit een passende strategie en de juiste mindset. In mijn ogen zijn beide elementen namelijk even belangrijk om een succesvol bedrijf op te bouwen waar jij vrijheid in ervaart.

Gaan we samenwerken?

Denk je dat mijn business coaching iets voor jou is? Klik dan op de knop hieronder om het formulier in te vullen. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. We plannen dan een vrijblijvende call in om kennis te maken.

Tijdens de call kunnen kijken of ik inderdaad de juiste persoon voor jou ben. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat we allebei de juiste klik voelen. Alleen dan kan ik het beste van mezelf geven om ook het beste uit jou te halen.

“Where you are a year from now will be determined by the choices you make today.”

– Brad Turnbull

Veelgestelde vragen

Is dit business coaching traject iets voor mij?

Als jij coach of een andere kennisondernemer bent, graag wil groeien met je bedrijf én je voelt je aangesproken door de teksten hierboven, dan is mijn coaching zeker iets voor jou. En bedenk ook: je bent tenslotte niet voor niets helemaal tot onderaan deze pagina gekomen 😉

Ik wil graag hulp, maar ik weet zelf eigenlijk nog niet waar ik precies in vastloop.

Dat is geen probleem! We gaan samen op onderzoek uit waar jij precies hulp bij nodig hebt.

Ik ben heel liefdevol en betrokken, maar ook nuchter en eerlijk. Als ik voel dat ik je super goed kan helpen dan doe ik dat met heel mijn hart. Maar als ik denk dat jij op dit moment eigenlijk iets anders nodig hebt (bijvoorbeeld een ander soort coach), dan zal ik je met net zoveel liefde doorverwijzen.

Ik ben al heel druk. Moet ik dit dan wel doen?

In overleg kunnen we natuurlijk gewoon de frequentie van de contactmoment aanpassen. Bijvoorbeeld van wekelijkse calls, naar tweewekelijkse calls. Maar bedenk ook het volgende: juist als je heel druk bent gaat het blijkbaar ergens fout. Ik help je om focus en overzicht te krijgen, waardoor je in veel minder tijd veel meer kunt bereiken.

Bovendien zit druk zijn vaak voor een heel groot deel in je hoofd. Zoals een mooie quote die ik pasgeleden tegenkwam heel mooi verwoord: ‘je bent niet druk, je doet druk’. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Ik help je om de druk van de ketel te halen, je hoofd weer helder te maken en samen kijken we naar waar de prioriteiten liggen.

Je zult zien dat je hierdoor veel meer impact gaat maken in minder tijd. En misschien nog wel belangrijker: minder stress.

Ik weet niet of ik het wel kan

Je hebt zo veel meer in je zitten dan je zelf denkt. Het begint met jezelf: durf in jezelf te geloven. En door het vervolgens te gaan doen gaat je zelfvertrouwen alleen maar meer groeien. Dus commit jezelf aan je dromen en ga ervoor.

Daarnaast doe ik altijd eerst een kennismakingsgesprek met je zodat ik weet of we een match zijn, en of ik de beste persoon ben om je te helpen. Als ik denk dat iemand anders beter bij jou past, dan verwijs ik je met alle liefde door.

Ik durf niet in mezelf te investeren

Investeren is ook spannend. We zijn vaak zo gewend om eerst geld te sparen en daarna het pas uit te geven. Maar in het ondernemerschap werkt het precies andersom: je gaat vaak pas geld verdienen nadat je eerst hebt geïnvesteerd.

En: als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Daarom is een goede vraag om aan jezelf te stellen: wat kost het je wanneer je het NIET doet? In geld, doordat je dan mogelijk omzet misloopt, maar ook in tijd en energie.

Mocht investeren echt een groot probleem voor je zijn, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing, waarmee jij het beste geholpen bent. Laat me gerust weten wat er in je hoofd omgaat. Ik denk graag met je mee!