In drie maanden
meer klanten, meer omzet en meer vrijheid in je bedrijf

Herken je jezelf hierin?

 • Je begon mega enthousiast aan jouw nieuwe leven als ondernemer, maar nu realiseer je je dat ondernemen een vak apart is
 • Je hebt nog weinig klanten en hebt geen idee hoe je meer klanten aan kunt trekken
 • Je raakt overweldigd door alles wat er op je af komt. Je blijft maar informatie consumeren, maar komt daardoor niet in actie
 • Je bent goed in je werk als coach, maar hebt eigenlijk geen idee van marketing en ondernemen
 • Je vindt het super spannend om zichtbaar te zijn
 • Je weet niet wat je moet doen of je hebt juist veel te veel ideeën waardoor je maar geen keuze maakt en je blijft hangen
Nikki van Duuren
Nikki van Duuren

Hoe fijn zou het zijn als…

… je er niet meer alleen voor staat

… je precies weet wat je moet doen om te groeien

… je alleen nog maar met klanten hoeft te werken die je ook echt leuk vindt

… je niet meer laat tegenhouden door je twijfels

… je niet meer zelf het wiel uit hoeft te vinden als het aankomt op ondernemen en klanten aantrekken

… je geen zorgen meer hoeft te maken over of je wel genoeg omzet realiseert deze maand

… je eindelijk vrijheid ervaart in het ondernemerschap

De tijd van onzekerheid, proberen en aanrommelen is voorbij. Its time to get REAL.

Ondernemen is retespannend. Hulp vragen is retespannend. Maar het is oh zo fijn wanneer je dwars door die angsten heen breekt. Succesvol ondernemen bestaat voor mij uit een combinatie van strategie en mindset. Je hebt ze allebei even hard nodig om te groeien.

Ik help je om dwars door je angsten en blokkades heen te breken. Ik geef je precies de kennis die jij nodig hebt en ben jouw stok achter de deur zodat je gaat doorpakken. Maar ik ben ook je partner in crime wanneer je een mentale steun in de rug nodig hebt.

Kennis is mega belangrijk, maar je moet er ook iets mee durven doen. Daarom kijk ik niet alleen naar je bedrijf, maar ook naar jou als mens en als ondernemer.

Nikki van Duuren

Na dit traject:

 • Heb je een ijzersterke basis staan en weet je precies waar jij je op mag focussen om verder te groeien met je bedrijf
 • Zit je vol nieuwe inspiratie
 • Weet je precies wat je moet doen om een consistente klantenstroom aan te trekken
 • Weet je wat je los mag laten, waardoor je meer tijd en energie overhoudt om de dingen te doen die jouw business wél vooruit helpen
 • Ben je niet meer hele dagen zinloos aan het scrollen, maar sta je in actiemodus
 • Voel je rust en vertrouwen
 • Ben je weer een stap dichterbij jouw grote droom: een succesvolle business waarmee je niet alleen je klanten helpt, maar ook zelf een comfortabel leven leidt

Wat houdt het business coaching traject in?

Een strategische kick-off

Een kick-off van 1,5 uur waarin we de ruis uit je bedrijf halen en jouw weg naar succes bepalen.

Tweewekelijkse coaching calls

Om de week (6 keer in totaal) hebben we een 1-op-1 coaching call van 45 minuten via Zoom.

Unlimited support

Extra support via mail en whatsapp zodat je altijd snel weer verder kunt.

Drie maanden lang heb je een lijntje met mij en mag je me altijd mailen of appen voor feedback, vragen, wanneer je ergens onzeker over bent, of natuurlijk om je successen te vieren.

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en je echt te ‘zien’. Daarom ben er altijd voor je, ook tussen de sessies door.

Extra kennis, tools & templates

Doordat we 1-op-1 werken is het echt een maatwerktraject en kan ik je precies geven wat jij nodig hebt zonder dat het je overweldigt.

Denk aan extra online modules vól kennis, handige tools die je helpen om meer helderheid te creëren of fijne templates die je direct kunt toepassen.

We gaan zo hard als jij wilt en kunt dragen, ik ga mee op jouw tempo en ondersteun je zowel strategisch als mentaal.

De Investering voor dit drie maanden traject is 2800 euro exclusief btw.
Naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook investeert met je tijd en energie.

Deze ambitieuze ondernemers gingen je voor

Ik heb 3 maanden een heel intensief traject bij Nikki gevolgd. Elke week hebben we een coachingsessie gehad wat ik super fijn vond. Want ik heb mega veel stappen kunnen zetten daardoor. Nikki zorgt dat je veel zelf doet, zodat je ook echt leert om het zelf te kunnen. Maar geeft daarbij hele nuttige tips waar je meteen weer verder mee kunt.

Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ga het traject nog weer verlengen met 3 maanden. Jeej!

Anouk Strijbos

Anouk Strijbos fotografie

Ik heb heel fijn met Nikki samengewerkt. Ze hielp me met mijn stroom van ideeën: wat moet nu, wat kan later, maar ook met technische tips& tricks, en met motiveren als het even niet lukte.

Door de juiste vragen te stellen zonder oordeel kon ik zelf ook zachter kijken naar mijn eigen twijfels en onzekerheden. Al met al een super fijn traject waar ik veel aan heb gehad!

Felicia de Jong

Feel Good Coach, Feliz Feelings

Soms zie je als Online Coach door de bomen het bos niet meer. Je Branding moet on point zijn, je hebt een ingewikkelde Funnel nodig en een stevige Content- en Marketingstrategie. Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk Ondernemers Mindset. En ze daagt je ook nog eens uit om gedurende dit alles vooral ook heel goed voor jezelf te blijven zorgen, in plaats van alleen voor je bedrijf. Balance is key. Dus zeker een dikke aanrader!

Sanne Roijackers

Mindfulness Trainer & Life Coach

Ben jij op zoek naar een businesscoach die écht met jou mee kijkt en voelt wat écht bij jou past en bij wat jij nodig hebt als mens en ondernemer? En je wilt dit gieten in een online business waarbij je zonder hard te hoeven werk goed kan verdienen? Dan moet je bij Nikki zijn.

En als je op zoek bent en behoefte hebt aan iemand die er voor je is, die jou persoonlijk begeleid en alle aandacht voor je heeft. Goed aanvoelt wat jij nodig hebt, confronterend kan zijn als het nodig is en die je tussen de sessies door mag mailen en appen voor steun, feedback en een schop onder kont dan zeg ik ga een traject aan bij Nikki. Je krijgt er geen spijt van. Nikki is echt enorm goed in wat ze doet. En ze begeleid je zó liefdevol. Daar ken ik er niet veel van.

Nikki is echt fantastisch. En ik zal je vertellen waarom. Ze voelt exact aan wat je nodig hebt, ook al denk je zelf dat dit iets anders is. Ze zal je dit op een liefdevolle manier zeggen zonder je klein te maken. Ze is heel gelijkwaardig. Ze laat je veilig en waardevol voelen. Je komt bij haar in een warm bad terecht. Ze helpt je om jouw business op te bouwen op jouw voorwaarden zonder dat het ingewikkeld hoeft te zijn. Dit betekent niet dat je niks hoeft te doen. Maar ze leert je hoe het zo simpel mogelijk kan met een zo groot mogelijke impact. Ze luistert goed naar wat je zegt én ook naar wat je niet zegt maar wel laat zien. Ze support je, helpt je om door je plafonds heen te breken. En remt je ook af wanneer dat nodig is (zoals bij mij regelmatig het geval is doordat ik door mijn ambitieuze dromen ook geneigd ben om over mijn grenzen heen te gaan).

Mijn 2 trajecten bij haar heb ik als heel waardevol ervaren. Voordat ik bij Nikki begon stond ik op het punt om mijn allereerste online training te gaan lanceren. Waar ik grote plannen voor had. Ik wilde graag gaan adverteren, 12x een webinar geven, met funnel vooraf en achteraf. Maar ik had dit nog nooit gedaan. Ik vond het onwijs spannend en ik had geen idee van alle techniek en ik voelde me onzeker over de advertentie teksten en de inhoud van mijn webinar en funnels. Het voelde allemaal erg veel en overwhelmed.

Nikki heeft me geholpen om overzicht te creëren en het in stapjes op te breken. Ze heeft me geholpen met mijn advertentie account in te stellen, mijn advertentie teksten te verbeteren, ze keek mee met de inhoud van mijn webinar en funnels. En ze was vooral ook een grote mental support voor wanneer ik het nodig had. Ze liet me voelen dat ik het echt wel kon ondanks dat ik het onwijs spannend vond.

En dit zijn mijn resultaten geweest van samenwerken met Nikki:

De lancering was erg succesvol. Even wat cijfers op een rijtje: ik heb €500,- aan advertentie budget uitgegeven, had 560 aanmeldingen en €5000,- omzet. Ik had veel mensen die kwamen opdagen en het hele webinar aanwezig waren. Een hele goede score dus. Met grote dank aan Nikki. Ik begon mijn allereerste groepstraining met 5 deelnemers waar ik enorm trots op ben.

Ik had een aantal deelnemers die er een 1:1 traject bij deden en die ook hebben verlengd. Dus erg succesvol!

Er staat inmiddels een basis van mijn bedrijf waar ik nu verder op door kan bouwen. En alle ervaringen neem ik mee in mijn volgende groei.

En daarover gesproken. Doordat ik zó blij ben met Nikki’s hulp en steun heb ik besloten na mijn eerste twee trajecten met haar, om opnieuw te verlengen en nu te gaan voor haar nieuwe half jaar programma wat we samen hebben vorm gegeven. Waarop ik niet kan wachten. Omdat ik weet dat ik nu nog meer ga groeien. Ik ben zó benieuwd naar mijn volgende groei maar aangezien ik Nikki aan mijn zijde heb, weet ik zeker dat dit helemaal goed komt.

Wat ik zo fijn vind aan Nikki is haar persoonlijke begeleiding. Ze is er helemaal voor je. Geen afleiding of ruis van anderen. Het gaat om jou als persoon, als ondernemer en om jouw groei. Jij staat centraal en niemand anders. Daarbij kreeg ik ook modules die ik nodig had om te kunnen groeien. Denk hierbij aan je ideale klant, productaanbod, adverteren etc. Alles wat ik nodig had was er.

En tussen de sessies door mocht ik haar altijd appen of mailen voor support, feedback en een schop onder m’n kont. Ik kreeg dan altijd hele fijn appjes of mailtjes terug. Vol met inzichten en hulp. Ze weet altijd precies dat te zeggen wat ik nodig heb om verder te kunnen.

Denk je erover na om Nikki’s hulp in te schakelen? Dan wil ik je van harte aanraden om een gesprek met haar te plannen. Ze zal je nooit overhalen maar eerlijk met je mee kijken en voelen of ze je kan helpen.

En als je bij haar instapt: wens ik je heel veel plezier en succes met jouw business & persoonlijke groei!

Joëlle Wiggins

She Wolf Powercoaching

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Nikki en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen.

Marketing draait daarom in mijn ogen niet om keiharde of pusherige sales, maar om het vertellen van verhalen, het zoeken naar verbinding en het opbouwen van relaties.

Daarom help ik mijn klanten om een bedrijf op te bouwen op een manier die bij hen past. Vanuit een passende strategie en de juiste mindset. In mijn ogen zijn beide elementen namelijk even belangrijk om een succesvol bedrijf op te bouwen waar jij vrijheid in ervaart.

Ben je er klaar voor om veel meer resultaat, plezier
en vrijheid in je bedrijf te realiseren?

Plan je match call in en dan kijken we samen naar waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe je dat kunt bereiken. Ik denk met je mee, geef je advies en deel de kansen die ik voor je zie. Samen kijken we hoe jij het beste geholpen bent en of dit 1:1 traject bij je past.

De match call is 100% vrijblijvend. Sterker nog: mocht ik aanvoelen dat iets of iemand anders beter bij je past, dan verwijs ik je net zo lief door.

Tijdens ons gesprek kijken we ook of ik de juiste persoon voor jou ben. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat we allebei de juiste klik voelen. Alleen dan kan ik het beste van mezelf geven om ook het beste uit jou te halen. En eerlijk is eerlijk: een fijne klik maakt het ook meteen een stuk gezelliger 😉

“Where you are a year from now will be determined by the choices you make today.”

– Brad Turnbull

Veelgestelde vragen

Is dit business coaching traject iets voor mij?

Als jij coach of een andere kennisondernemer bent, graag wil groeien met je bedrijf én je voelt je aangesproken door de teksten hierboven, dan is mijn coaching zeker iets voor jou. En bedenk ook: je bent tenslotte niet voor niets helemaal tot onderaan deze pagina gekomen 😉

Ik wil graag hulp, maar ik weet zelf eigenlijk nog niet waar ik precies in vastloop.

Dat is geen probleem! We gaan samen op onderzoek uit waar jij precies hulp bij nodig hebt.

Ik ben heel liefdevol en betrokken, maar ook nuchter en eerlijk. Als ik voel dat ik je super goed kan helpen dan doe ik dat met heel mijn hart. Maar als ik denk dat jij op dit moment eigenlijk iets anders nodig hebt (bijvoorbeeld een ander soort coach), dan zal ik je met net zoveel liefde doorverwijzen.

Ik ben al heel druk. Moet ik dit dan wel doen?

In overleg kunnen we natuurlijk gewoon de frequentie van de contactmoment aanpassen. Bijvoorbeeld van wekelijkse calls, naar tweewekelijkse calls. Maar bedenk ook het volgende: juist als je heel druk bent gaat het blijkbaar ergens fout. Ik help je om focus en overzicht te krijgen, waardoor je in veel minder tijd veel meer kunt bereiken.

Bovendien zit druk zijn vaak voor een heel groot deel in je hoofd. Zoals een mooie quote die ik pasgeleden tegenkwam heel mooi verwoord: ‘je bent niet druk, je doet druk’. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Ik help je om de druk van de ketel te halen, je hoofd weer helder te maken en samen kijken we naar waar de prioriteiten liggen.

Je zult zien dat je hierdoor veel meer impact gaat maken in minder tijd. En misschien nog wel belangrijker: minder stress.

Ik weet niet of ik het wel kan

Wat maakt dat je zo twijfelt aan jezelf? We hebben vaak zoveel meer in ons zitten dan we zelf denken. Het begint met jezelf: durf in jezelf te geloven. En door het vervolgens te gaan doen gaat je zelfvertrouwen alleen maar meer groeien. Dus commit jezelf aan je dromen en ga ervoor.

Daarnaast doe ik altijd eerst een match call met je zodat ik weet of we een match zijn, en of ik de beste persoon ben om je te helpen. Als ik denk dat iemand anders beter bij jou past, dan verwijs ik je met alle liefde door.

Tijdens de match call denk ik ook direct met je mee, geef ik je advies en deel ik de kansen die ik voor je zie.

Ik durf niet in mezelf te investeren

Investeren is ook spannend. We zijn vaak zo gewend om eerst geld te sparen en daarna het pas uit te geven. Maar in het ondernemerschap werkt het precies andersom: je gaat vaak pas geld verdienen nadat je eerst hebt geïnvesteerd.

En: als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Daarom is een goede vraag om aan jezelf te stellen: wat kost het je wanneer je het NIET doet? In geld, doordat je dan mogelijk omzet misloopt, maar ook in tijd en energie.

Mocht investeren echt een groot probleem voor je zijn, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing, waarmee jij het beste geholpen bent. Betalen in termijnen is bijvoorbeeld geen probleem.

Laat me gerust weten wat er in je hoofd omgaat. Ik denk graag met je mee.