Van ondernemersdroom naar serieuze business. Jóuw business.

Bouw in 3 maanden je online bedrijf waarin je werkt en leeft naar jouw voorwaarden en klanten aantrekt vanuit vertrouwen en plezier. Ik help en begeleid je persoonlijk in iedere stap naar jouw succesvolle praktijk.

Je hebt grote dromen voor je online bedrijf. Alleen kom je nu bij de volgende uitdaging: waar begin je? Hoe pak je het slim aan? En hoe ga je eigenlijk zorgen voor genoeg omzet en nieuwe klanten?

Als ondernemer ben je ineens nog heel veel meer dan ‘alleen’ de coach of de expert.

Starten met ondernemen is misschien wel het allerspannendst wat je ooit hebt gedaan. Het is een hele andere manier van leven en werken dan je misschien gewend bent en de onbegrensde mogelijkheden zijn geweldig, maar ook een tikkie overweldigend.

Want: als alles mogelijk is, waar begin je dan?

Als ondernemer heb je niet één baan; ineens moet je van allerlei markten thuis zijn en dat vraagt om nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden en een nieuwe ‘jij’. Om succesvol te worden met je bedrijf is goed zijn in je vak namelijk zelden genoeg. Je bedrijf heeft het namelijk ook nodig dat jij: een duidelijke en kloppende strategie hebt, weet wat je doelen zijn, weet wie je ideale klant is, weet welke producten of diensten je kunt aanbieden (en hoe je dat op een efficiënte manier kunt doen) en weet hoe jij je aanbod op een fijne manier kunt verkopen.

En daarnaast heb je natuurlijk nog marketingacties te doen, moet je ineens je financiën bijhouden, ben continu jezelf aan het ontwikkelen, en ohja: én je klanten helpen natuurlijk.

En dat terwijl je dagen nog altijd uit 24 uur bestaan en je juist bent gaan ondernemen om toe te werken naar méér vrijheid en voldoening.

Nikki van Duuren

Klinkt dit bekend?

 • Je begon mega enthousiast aan jouw nieuwe leven als ondernemer, maar nu realiseer je je dat ondernemen een vak apart is
 • Je hebt nog weinig klanten en hebt geen idee hoe je meer klanten aan kunt trekken
 • Je raakt overweldigd door alles wat er op je af komt. Je blijft maar informatie consumeren, maar komt daardoor niet in actie
 • Je bent goed in je werk als coach, maar hebt eigenlijk geen idee van marketing en ondernemen
 • Je vindt het super spannend om zichtbaar te zijn
 • Je weet niet wat je moet doen of je hebt juist veel te veel ideeën waardoor je maar geen keuze maakt en je blijft hangen

 

“Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk ondernemers mindset. Dus zeker een dikke aanrader!”
– Sanne Roijackers

In dit programma draait het om jou: jouw dromen, jouw toekomst en jouw business.

Maar eigenlijk gaat het nog veel verder dan dat. Het gaat namelijk ook om je klanten. Hoe beter jij bent in ondernemen, hoe meer mensen je kunt helpen en hoe meer impact je maakt. Op het leven van de ander én die van jezelf.

Meer voldoening, meer focus, meer plezier en natuurlijk meer omzet; het 1:1 Business Kickstart Traject gaat heel veel verder dan standaard ondernemersprogramma. In dit traject neem ik je persoonlijk aan de hand en help ik je om het online bedrijf op te bouwen en de succesvolle ondernemer te worden die je diep vanbinnen al bent.

Ik ken geen enkel programma voor startende ondernemers dat zó compleet en zo persoonlijk is als dit traject. Ik coach je namelijk persoonlijk, een op een, waardoor het echt een maatwerk traject is en je precies krijgt wat jij nodig hebt om te kunnen groeien.

Drie maanden lang sta ik aan je zijde en ben ik je cheerleader, je stok achter de deur en je wandelende businessencyclopedie. Samen stippelen we jouw persoonlijke succesroute uit en in alle stappen daar naartoe help ik je. Van ideale klant tot productaanbod, van websiteteksten tot contentstrategie, en van focus creëeren tot verkopen vol zelfvertrouwen.

Na dit traject:

 • Heb je een ijzersterke basis staan en weet je precies waar jij je op mag focussen om verder te groeien met je bedrijf
 • Zit je vol nieuwe inspiratie
 • Weet je precies wat je moet doen om een consistente klantenstroom aan te trekken
 • Weet je wat je los mag laten, waardoor je meer tijd en energie overhoudt om de dingen te doen die jouw business wél vooruit helpen
 • Ben je niet meer hele dagen zinloos aan het scrollen, maar sta je in actiemodus
 • Voel je rust en vertrouwen
 • Ben je weer een stap dichterbij jouw grote droom: een succesvolle business waarmee je niet alleen je klanten helpt, maar ook zelf een comfortabel leven leidt
Nikki van Duuren

Business Kickstart gaat veel verder dan ‘gewoon wat strategieën leren’. Dit traject gaat over het creëren van de business die jou in staat stelt om je dromen waar te gaan maken.

Wat houdt het 1:1 Business Kickstart traject praktisch gezien in?

Een strategische kick-off

We starten met een kick-off van 45 minuten waarin we bepalen hoe jouw droombedrijf eruit mag komen te zien en wat jouw route naar succes wordt.

Vooraf vul je de voorbereidende opdracht in zodat je helemaal voorbereid bent. Zo sta je meteen ‘aan’ en kunnen we direct lekker de diepte in.

1:1 Business Coaching calls

Naast je kickoff-sessie hebben we iedere maand een een-op-een Business Coaching sessie (3x in totaal) waarin je me al je vragen mag stellen, en ik je 45 minuten lang coach op het gebied van mindset en strategie.

Na iedere sessie zit je weer vol energie, vol zelfvertrouwen en weet je precies wat je mag doen om verder te bouwen aan je groeiende bedrijf.

Naast de calls hebben we regelmatig contact. Je krijgt iedere week de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te krijgen op opdrachten en templates. Zo kunnen we tijdens de calls extra de diepte ingaan en halen we het maximale uit onze gesprekken.

Online (mindset) support

Een bedrijf opbouwen gaat met ups & downs. Het ene moment gaat alles fantastisch en blaak je van het zelfvertrouwen, en het andere moment zit er iets tegen en dreig je terug te vallen in onzekerheid.

In beide gevallen ben ik er voor je. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook tussendoor: wanneer je me even nodig hebt óf juist wanneer je een succes met me wil delen, dan mag je me gewoon mailen.

Binnen 48 uur ontvang je een persoonlijk mailtje terug met mijn advies, tip of motivatieboost. Zo help ik je weer op het juiste spoor en zorgen we er samen voor dat je in de juiste energie komt (of blijft) weer lekker door kunt.

Online kennisbank met 11 modules

Je krijgt direct toegang tot de Online Business Academy met daarin 11 modules, video’s en opdrachten waarin ik je alles leer over succesvol ondernemen en het opbouwen van een online bedrijf naar jouw voorwaarden.

Je vindt hier echt letterlijk álle praktische kennis, documenten, video’s, voorbeelden en templates die je nodig hebt om een bedrijf op te bouwen en klanten aan te trekken.

Iedere maandagochtend krijg je toegang tot een nieuwe module. Je kunt er ook voor kiezen om direct toegang te krijgen tot alle modules. In de kick-off bespreken we wat in jouw situatie het beste is.

Goed om te weten: na afloop van het traject blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden tot de modules.

Persoonlijke en uitgebreide feedback

Om een succesvol bedrijf op te kunnen bouwen gaat het niet alleen om weten wat je moet doen, maar vooral om het goed toepassen van alle kennis die je opdoet. Daarom krijg je persoonlijke feedback op opdrachten en templates. Denk bijvoorbeeld aan je ideale klant, je productaanbod, je websiteteksten, etc.

Ik kijk hierbij niet alleen naar ‘de regeltjes’, maar ik kijk echt naar wat bij jou past en geef je uitgebreide feedback en uitleg. Daardoor weet je niet alleen wat en hoe iets beter kan, maar ook waarom.

Zo word je dus echt opgeleid om te doen en te denken als een succesvolle ondernemer. Daar heb je ook ná het traject nog wat aan.

De Investering voor dit drie maanden traject is 1400 euro ex. btw. of drie keer 475 euro ex. btw.
Naast een financiële investering is het belangrijk dat je ook investeert met je tijd en energie.

“Nikki is zo’n geweldige coach!

Ze is leuk, enthousiast, heeft kennis, is heel gedreven, komt met relevante vragen en suggesties. Ze is heel goed in haar vak!

Ze liet zich niet weerhouden door mijn mitsen en maren, wist mij steeds weer te motiveren en gaf me indien nodig opnieuw vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Veel vragen rondom mijn bedrijf kan ik met vrienden of bekenden bespreken die ook veel kennis hebben van marketing en het opzetten van een bedrijf. Maar dat is toch anders dan met Nikki, omdat Nikki niet gewoon wat tips roept maar echt langere tijd het proces volgt en daardoor goed kon aansluiten bij wat ik nodig had.

De templates waren heel helder en boden extra houvast. Nikki heeft haar hele systeem (afspraken, online modules, etc) goed op orde.

Dat voelt gestructureerd en daarmee professioneel en betrouwbaar en dient ook als voorbeeld zo van “ohja, dat kan je dus zo doen”.

Ik ben je heel dankbaar voor je peptalks, je expertise en je wijze adviezen.”

– Eveline Spree

Zo kan jouw traject er bijvoorbeeld uitzien:

Fase I – voorbereiden op je ondernemersavontuur

Week 0: Je vult het voorbereidende formulier voor de kick-off sessie in. Alleen al het invullen geeft je al heel veel inzicht in jouw (toekomstige) bedrijf. Je hebt zin om eindelijk lekker te gaan bouwen!

– De kick-off call –
We brengen in kaart hoe jouw droombedrijf eruit moet komen te zien en bepalen samen jouw route naar succes

Fase II – Het fundament

Week 1: Je ontdekt waar jouw kracht ligt en wat jij nodig hebt om een een bedrijf te bouwen waarin je de beste (en gelukkigste) versie van jezelf kunt zijn.
Week 2: Bepaal jouw ideale klant en kruip in zijn of haar huid. Zo weet je précies wat jouw ideale klant nodig heeft en hoe je hem of haar het beste kunt helpen.
Week 3: Ontwikkel een onweerstaanbaar productaanbod waar zowel jij als je ideale klant om staan te springen.
Week 4: Leer hoe je van je (toekomstige) website een ware verkoopmachine maakt en hoe je teksten schrijft die je ideale klant recht in het hart raken.

– Coaching call-
Tijd voor een deepdive: wat gaat er super goed en waar loop je nog tegenaan? In de sessie help ik je naar nog meer focus, nog meer vertrouwen en nog meer plezier in je bedrijf. Na de sessie zit je weer vol energie en vertrouwen.

Fase III – Jouw route naar succes

Week 5: Bepaal je doelen, plannen, duik in je cijfers en concretiseer je dromen.
Week 6: Ontwikkel -met mijn hulp- een helder marketingplan waarmee je je aanbod verkoopt op een manier die helemaal past bij jou. En bij je ideale klant natuurlijk.
Week 7: Misschien ga je tussendoor even op vakantie of wil je een inhaalweek. Geen probleem! Daar maken we gewoon ruimte voor.
Week 8: Zet je boodschap op papier en ga de verbinding aan met super sterke socials waarvoor je (vanaf nu) altijd inspiratie hebt.

– Coaching call-
Je bent lekker aan de slag; je leert super veel en je snapt het ‘ondernemersspel’ steeds beter. En misschien heb je zelfs al een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Maar je hebt ook nog wat vragen. In de sessie luister ik naar je, stel ik je vragen en geef ik je advies en antwoord. Ook op de vragen waarvan je zelf nog niet doorhad dat je ze had.

Fase IV – Verkopen vanuit verbinding

Week 9: Door te doen ontdek je steeds meer wat bij jou past en wat voor jou werkt. Tijd om je plan aan te scherpen en nóg beter, makkelijker en leuker te maken.
Week 10: Werk slimmer, niet harder: ontdek je hoe je een deel van je marketing (deels) kunt automatiseren waardoor je een consistente klantenstroom kunt genereren zondat dat je continu aan het buffelen bent.
Week 11: Ontdek hoe je meer mensen kunt bereiken zonder continu zichtbaar te zijn, zelfs wanneer je op vakantie bent, dankzij succesvolle advertenties op social media.
Week 12: Word een ster in verkopen. Zonder nare trucjes of salesy zinnetjes, maar op de manier die helemaal bij jou past: vanuit verbinding. In plaats van ‘spannend’ of ‘ongemakkelijk’ begin je salescalls zelfs super leuk te vinden nu je merkt dat het ook op een hele natuurlijk manier kan en mag. Salescalls zijn niet eng meer, maar juist leuk, waardevol en oprecht.

– Afrondende coaching call-
Wat een stappen heb je gezet in de afgelopend maanden! Je hebt super veel geleerd een je bent enorm gegroeid als mens en als ondernemer. In de afsluitende sessie blikken we terug op die reis én kijken we ook direct vooruit naar de volgende stap in je ondernemersavontuur.

Na het traject: Je hebt helder voor ogen waar je staat, wie je ideale klant is, hoe je je productaanbod op een fijne manier verkoopt en je voelt rust en vertrouwen. Je weet precies wat je kan doen, hoe je nieuwe klanten aantrekt en wat er voor nodig is om jouw potentiële klanten zich welkom en vertrouwd bij jou te laten voelen.

En het vertrouwen in jezelf als ondernemer is sterker dan ooit: je weet niet alleen wat je moet doen, je doet het ook. Want ook al startte je het traject om je bedrijf te laten groeien, stiekem ben je zelf ook enorm gegroeid en ben je onwijs trots op alle stappen die je hebt gezet in de afgelopen maanden. En terecht!

Deze ambitieuze ondernemers gingen je voor

Ik heb 3 maanden een heel intensief traject bij Nikki gevolgd. Elke week hebben we een coachingsessie gehad wat ik super fijn vond. Want ik heb mega veel stappen kunnen zetten daardoor. Nikki zorgt dat je veel zelf doet, zodat je ook echt leert om het zelf te kunnen. Maar geeft daarbij hele nuttige tips waar je meteen weer verder mee kunt.

Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ga het traject nog weer verlengen met 3 maanden. Jeej!

Anouk Strijbos

Anouk Strijbos fotografie

Ik heb heel fijn met Nikki samengewerkt. Ze hielp me met mijn stroom van ideeën: wat moet nu, wat kan later, maar ook met technische tips& tricks, en met motiveren als het even niet lukte.

Door de juiste vragen te stellen zonder oordeel kon ik zelf ook zachter kijken naar mijn eigen twijfels en onzekerheden. Al met al een super fijn traject waar ik veel aan heb gehad!

Felicia de Jong

Feel Good Coach, Feliz Feelings

Soms zie je als Online Coach door de bomen het bos niet meer. Je Branding moet on point zijn, je hebt een ingewikkelde Funnel nodig en een stevige Content- en Marketingstrategie. Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk Ondernemers Mindset. En ze daagt je ook nog eens uit om gedurende dit alles vooral ook heel goed voor jezelf te blijven zorgen, in plaats van alleen voor je bedrijf. Balance is key. Dus zeker een dikke aanrader!

Sanne Roijackers

Mindfulness Trainer & Life Coach

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Nikki en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen.

Marketing draait daarom in mijn ogen niet om keiharde of pusherige sales, maar om het vertellen van verhalen, het zoeken naar verbinding en het opbouwen van relaties.

Daarom help ik mijn klanten om een bedrijf op te bouwen op een manier die bij hen past. Vanuit een passende strategie en de juiste mindset. In mijn ogen zijn beide elementen namelijk even belangrijk om een succesvol bedrijf op te bouwen waar jij vrijheid in ervaart.

Ben je er klaar voor om veel meer resultaat, plezier
en vrijheid in je bedrijf te realiseren?

Plan je match call in en dan kijken we samen naar waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe je dat kunt bereiken. Ik denk met je mee, geef je advies en deel de kansen die ik voor je zie. Samen kijken we hoe jij het beste geholpen bent en of dit 1:1 traject bij je past.

De match call is 100% vrijblijvend. Sterker nog: mocht ik aanvoelen dat iets of iemand anders beter bij je past, dan verwijs ik je net zo lief door.

Tijdens ons gesprek kijken we ook of ik de juiste persoon voor jou ben. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat we allebei de juiste klik voelen. Alleen dan kan ik het beste van mezelf geven om ook het beste uit jou te halen. En eerlijk is eerlijk: een fijne klik maakt het ook meteen een stuk gezelliger 😉

“Where you are a year from now will be determined by the choices you make today.”

– Brad Turnbull

Veelgestelde vragen

Is dit business coaching traject iets voor mij?

Als jij coach of een andere kennisondernemer bent, graag wil groeien met je bedrijf én je voelt je aangesproken door de teksten hierboven, dan is mijn coaching zeker iets voor jou. En bedenk ook: je bent tenslotte niet voor niets helemaal tot onderaan deze pagina gekomen 😉

Ik wil graag hulp, maar ik weet zelf eigenlijk nog niet waar ik precies in vastloop.

Dat is geen probleem! We gaan samen op onderzoek uit waar jij precies hulp bij nodig hebt.

Ik ben heel liefdevol en betrokken, maar ook nuchter en eerlijk. Als ik voel dat ik je super goed kan helpen dan doe ik dat met heel mijn hart. Maar als ik denk dat jij op dit moment eigenlijk iets anders nodig hebt (bijvoorbeeld een ander soort coach), dan zal ik je met net zoveel liefde doorverwijzen.

Ik ben al heel druk. Moet ik dit dan wel doen?

In overleg kunnen we natuurlijk gewoon de frequentie van de contactmoment aanpassen. Bijvoorbeeld van wekelijkse calls, naar tweewekelijkse calls. Maar bedenk ook het volgende: juist als je heel druk bent gaat het blijkbaar ergens fout. Ik help je om focus en overzicht te krijgen, waardoor je in veel minder tijd veel meer kunt bereiken.

Bovendien zit druk zijn vaak voor een heel groot deel in je hoofd. Zoals een mooie quote die ik pasgeleden tegenkwam heel mooi verwoord: ‘je bent niet druk, je doet druk’. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Ik help je om de druk van de ketel te halen, je hoofd weer helder te maken en samen kijken we naar waar de prioriteiten liggen.

Je zult zien dat je hierdoor veel meer impact gaat maken in minder tijd. En misschien nog wel belangrijker: minder stress.

Ik weet niet of ik het wel kan

Wat maakt dat je zo twijfelt aan jezelf? We hebben vaak zoveel meer in ons zitten dan we zelf denken. Het begint met jezelf: durf in jezelf te geloven. En door het vervolgens te gaan doen gaat je zelfvertrouwen alleen maar meer groeien. Dus commit jezelf aan je dromen en ga ervoor.

Daarnaast doe ik altijd eerst een match call met je zodat ik weet of we een match zijn, en of ik de beste persoon ben om je te helpen. Als ik denk dat iemand anders beter bij jou past, dan verwijs ik je met alle liefde door.

Tijdens de match call denk ik ook direct met je mee, geef ik je advies en deel ik de kansen die ik voor je zie.

Ik durf niet in mezelf te investeren

Investeren is ook spannend. We zijn vaak zo gewend om eerst geld te sparen en daarna het pas uit te geven. Maar in het ondernemerschap werkt het precies andersom: je gaat vaak pas geld verdienen nadat je eerst hebt geïnvesteerd.

En: als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Daarom is een goede vraag om aan jezelf te stellen: wat kost het je wanneer je het NIET doet? In geld, doordat je dan mogelijk omzet misloopt, maar ook in tijd en energie.

Mocht investeren echt een groot probleem voor je zijn, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing, waarmee jij het beste geholpen bent. Betalen in termijnen is bijvoorbeeld geen probleem.

Laat me gerust weten wat er in je hoofd omgaat. Ik denk graag met je mee.