Je droomt van een mega succesvol bedrijf, maar dat beeld lijkt nog zo ver weg dat je het niet hardop durft uit te spreken.

Met een grote droom en mega veel enthousiasme besloot je zelfstandig ondernemer te worden. Je droomde van de vrijheid van moeiteloos ondernemen en wist dat je met jouw kwaliteiten iets heel moois te bieden hebt. Maar nu je wat verder bent valt het ondernemen je toch wat zwaarder dan je had gehoopt.

Het liefst wil je de hele wereld helpen en je weet diep van binnen ook dat jij dat als geen ander kan. Je hebt alles in huis om de wereld een beetje mooier te maken met jouw kennis. Maar, je wil er ook geld mee verdienen.

Je blijft je maar inlezen, e-books downloaden en cursussen doen, maar toch lukt het je niet om dat bedrijf van de grond te krijgen. Die stap naar ondernemerschap bleek iets groter dan je vooraf had gedacht. Je voelt je overweldigd door alle mogelijkheden en begint meer en meer aan jezelf te twijfelen.

Je bent goed in je werk als coach, maar hebt eigenlijk geen idee van ondernemen en marketing.

Je twijfelt of mensen wel op je zitten te wachten, of je het wel in je hebt om ondernemer te worden en je weet niet wat je moet doen om te groeien. Daardoor blijf je maar aanrommelen zonder dat er echt iets van de grond komt. Je wil wel actie ondernemen, maar je weet niet hoe.

Herken je dit gevoel?

  • Je verlangt naar meer vrijheid om zo te kunnen leven als jij het liefst wil. Daarom zoek je niet alleen naar financiële vrijheid, maar ook mentale vrijheid.
  • Je hebt er enorm veel zin in om mensen te helpen, maar het lukt je niet om ze te bereiken.

  • Je weet dat er veel aanbod is en je weet niet wat je kunt doen om boven al het andere aanbod uit te springen.

  • Je weet dat je zichtbaarder moet zijn, maar vindt het moeilijk om jezelf in de spotlights te zetten.

  • Je wil wel in actie komen, maar je weet niet hoe.

  • Je bent pas net begonnen met ondernemen en voelt je overweldigd door alles dat op je af komt.

  • Je wil niet alleen de levenskwaliteit van jouw klanten helpen verbeteren, maar ook die van jezelf.

  • Je droomt ervan om comfortabel te kunnen leven van je werk als coach. Want naast grote businessdromen heb je ook grote privé dromen.

Terwijl jij maar blijft aanrommelen, helpt iemand anders je klanten

Blijf je jezelf klein houden, twijfelen, perfectioneren en aanrommelen terwijl je klanten iemand anders om hulp gaan vragen? Of ga je alles op alles zetten om een succes te maken van je bedrijf?

Meld je aan voor het gratis e-book 10 tips voor het realiseren van een succesvol bedrijf waarin je vrijheid ervaart en ontvang ‘m direct in je mailbox.

Hi, ik ben Nikki en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen.

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door menselijk gedrag. Tijdens mijn studie communicatie besloot ik me verder te verdiepen in de psychologie achter succesvolle merken.

Zo kwam ik erachter dat marketing en psychologie veel dichter bij elkaar liggen dan ik altijd had gedacht. En dat is eigenlijk heel logisch wanneer je je beseft dat we beslissingen voornamelijk baseren op onze emoties.

Marketing draait daarom in mijn ogen niet om keiharde of pusherige sales, maar om het vertellen van verhalen, het zoeken naar verbinding en het opbouwen van relaties.

Daarom help ik mijn klanten om een bedrijf op te bouwen op een manier die bij hen past. Vanuit een passende strategie en de juiste mindset. In mijn ogen zijn beide elementen namelijk even belangrijk om een succesvol bedrijf op te bouwen waar jij vrijheid in ervaart.

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor

Ik heb 3 maanden een heel intensief traject bij Nikki gevolgd. Elke week hebben we een coachingsessie gehad wat ik super fijn vond. Want ik heb mega veel stappen kunnen zetten daardoor. Nikki zorgt dat je veel zelf doet, zodat je ook echt leert om het zelf te kunnen. Maar geeft daarbij hele nuttige tips waar je meteen weer verder mee kunt.

Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ga het traject nog weer verlengen met 3 maanden. Jeej!

Anouk Strijbos

Anouk Strijbos fotografie

Na 1 sessie met Nikki zat ik direct al vol met energie en ideeën! In een korte tijd komt ze echt tot de kern, door de juiste vragen te stellen.

Ik had het gevoel dat ze me goed begreep, waardoor ze me nuttige tips kon meegeven, die voor mij relevant waren. Loop je net als ik even vast als coach en weet je niet zo goed welke stappen je nu het beste kunt zetten, kan ik je zeker een gesprek met Nikki aanraden!

Eva van den Heijkant

Life Coach, de Evaluatie

Soms zie je als Online Coach door de bomen het bos niet meer. Je Branding moet on point zijn, je hebt een ingewikkelde Funnel nodig en een stevige Content- en Marketingstrategie. Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk Ondernemers Mindset. En ze daagt je ook nog eens uit om gedurende dit alles vooral ook heel goed voor jezelf te blijven zorgen, in plaats van alleen voor je bedrijf. Balance is key. Dus zeker een dikke aanrader!

Sanne Roijackers

Mindfulness Trainer & Life Coach

Tijdens mijn strategiesessie met Nikki kreeg ik voor mezelf helemaal helder hoe ik mijn onderneming en (nog belangrijker) mezelf, naar een hoger level kon tillen.

Tijdens de sessie zag ik hoe goed ze zich had ingelezen in mijn onderneming en daardoor stelde ze de juiste vragen. Ze weet waar ze het over heeft en brengt deze kennis graag aan je over. Geen standaard tips maar een advies op maat waar je ook direct iets mee kunt. Kortom een super interessante sessie en ik zou het zeker iedereen aanraden. Thanks Nikki!

Tessa Rigterink

Grafisch Designer, Createz

Mijn productaanbod

Hoe succesvoller jij bent, hoe meer mensen je kunt helpen

Blijf je jezelf klein houden, twijfelen, perfectioneren en aanrommelen terwijl je klanten iemand anders om hulp gaan vragen? Of ga je alles op alles zetten om een succes te maken van je bedrijf?

Meld je hiernaast aan voor mijn gratis e-book 10 tips voor het realiseren van een succesvol bedrijf waarin je vrijheid ervaart en ontvang naast het e-book ook waardevolle mails vól essentiële kennis over hoe je jouw bedrijf succesvol laat groeien, moeiteloos klanten aantrekt, en financiële én mentale vrijheid realiseert in jouw bedrijf.