Maak kans op een gratis strategiesessie van 45 minuten

Mijn missie is om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen. Dat doe ik niet alleen door je te helpen met marketing en strategie, maar ook door te kijken naar wie jij bent en wat er bij jou past. Als coach vind ik het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de vraagstukken waar ondernemers zoals jij mee rondlopen.

Daarom selecteer ik iedere maand twee ondernemers voor een gratis strategiesessie. Mocht je al zichtbaar zijn als ondernemer en al producten aanbieden, dan analyseer ik vooraf aan ons gesprek jouw productaanbod en online strategie. Hierdoor kan ik je in het gesprek direct waardevolle tips meegeven.

Maar ook als je nog helemaal aan de beginfase staat denk ik graag met je mee. Vertel me waar jij mee zit en bij geholpen wil worden. Dan geef ik je concrete tips, waardevolle inzichten of een stukje zelfvertrouwen mee; net wat jij nodig hebt.

Nikki van Duuren

Tijdens mijn strategiesessie met Nikki kreeg ik voor mezelf helemaal helder hoe ik mijn onderneming en (nog belangrijker) mezelf, naar een hoger level kon tillen.

Tijdens de sessie zag ik hoe goed ze zich had ingelezen in mijn onderneming en daardoor stelde ze de juiste vragen. Ze weet waar ze het over heeft en brengt deze kennis graag aan je over. Geen standaard tips maar een advies op maat waar je ook direct iets mee kunt. Kortom een super interessante sessie en ik zou het zeker iedereen aanraden. Thanks Nikki!

Tessa Rigterink

Grafisch Designer, Createz