Maak kans op een gratis strategiesessie

Mijn missie is om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen. Dat doe ik niet alleen door je te helpen met marketing en strategie, maar ook door te kijken naar wie jij bent en wat er bij jou past. Als coach vind ik het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de vraagstukken waar ondernemers zoals jij mee rondlopen.

Daarom selecteer ik iedere maand twee ondernemers voor een gratis strategiesessie. Mocht je al zichtbaar zijn als ondernemer en al producten aanbieden, dan analyseer ik vooraf aan ons gesprek jouw productaanbod en online strategie. Hierdoor kan ik je in het gesprek direct waardevolle tips meegeven.

Maar ook als je nog helemaal aan de beginfase staat denk ik graag met je mee. Vertel me waar jij mee zit en bij geholpen wil worden. Dan geef ik je concrete tips, waardevolle inzichten of een stukje zelfvertrouwen mee; net wat jij nodig hebt.

Tijdens de sessie bespreken we onder andere…

Die kansen die jij zelf nog niet ziet

Ik kijk je dwars door je blinde vlekken heen en vertel je welke grote kansen ik voor je zie om mega stappen te kunnen zetten.

Waar je huidige strategie ‘lekt’

Zonder een goede strategie ben je nergens, toch zie ik ontzettend veel ondernemers exact dezelfde fouten maken. Ik vertel je waar jou lek zit en hoe je deze kunt dichten.

Hoe jij jezelf (onbewust) saboteert

En wat jij kunt doen om wél buiten je comfortzone te stappen en jezelf te ontwikkelen tot next level ondernemer en next level jij.

Tijdens mijn strategiesessie met Nikki kreeg ik voor mezelf helemaal helder hoe ik mijn onderneming en (nog belangrijker) mezelf, naar een hoger level kon tillen.

Tijdens de sessie zag ik hoe goed ze zich had ingelezen in mijn onderneming en daardoor stelde ze de juiste vragen. Ze weet waar ze het over heeft en brengt deze kennis graag aan je over. Geen standaard tips maar een advies op maat waar je ook direct iets mee kunt. Kortom een super interessante sessie en ik zou het zeker iedereen aanraden. Thanks Nikki!

Tessa Rigterink

Grafisch Designer, Createz

Na 1 sessie met Nikki zat ik direct al vol met energie en ideeën! In een korte tijd komt ze echt tot de kern, door de juiste vragen te stellen.

Ik had het gevoel dat ze me goed begreep, waardoor ze me nuttige tips kon meegeven, die voor mij relevant waren. Loop je net als ik even vast als coach en weet je niet zo goed welke stappen je nu het beste kunt zetten, kan ik je zeker een gesprek met Nikki aanraden!

Eva van den Heijkant

Life Coach, de Evaluatie

Hoe werkt het precies?

1. Je vult de vragenlijst in

Op basis van de antwoorden maak ik een inschattig van hoe goed ik je kan helpen én leer ik je direct vast een beetje kennen.

Hierdoor kunnen we tijdens de sessie direct de diepte in en maken we optimaal gebruik van de tijd.

2. Ben je geselecteerd?

Twee keer per maand is er een selectiemoment: rond de 15e en rond de 30e van de maand.

Als je bent geselecteerd ontvang je een persoonlijk mailtje met meer informatie over de sessie en uitnodiging om een datum te prikken.

Niet geselecteerd? No worries, je mag zo vaak meedoen als je wilt.

3. De gratis strategiesessie

Tijdens de gratis strategiesessie hoef je alleen maar jezelf te zijn. Je mag jezelf voorbereiden, maar dat hoeft niet.

Ik coach je er doorheen en laat het kwartjes regenen.

4. Let’s go!

Na de sessie weet je precies wat je te doen hebt om jezelf en je bedrijf naar een hoger level te tillen.