Meer klanten, meer omzet en meer vrijheid in je online bedrijf

In 11 modules leer je álles wat je moet weten om van jouw bedrijf een serieus succes te gaan maken en jouw bedrijf te runnen vanuit rust en vertrouwen. Ik leer je hoe je bewezen strategieën succesvol toepast op jóuw manier.

In de Online Business Academy draait het namelijk om jou: jouw dromen, jouw bedrijf en jouw route naar succes.

Je wil beginnen of bent begonnen met ondernemen omdat je een verschil wil maken. Voor anderen, maar ook voor jezelf.

Maar heb je nu het gevoel dat…

 • Er veel meer op je afkomt dan je had verwacht. Je blijft maar ratelen, nadenken en twijfelen omdat je het zo graag goed wil doen, maar simpelweg niet weet waar je moet beginnen.
 • Je niet meer weet welk advies je wel en niet moet geloven. Overal om je heen hoor je weer andere adviezen, maar wat werkt er nou voor jóu?
 • Je hebt minder klanten dan je zou willen en je hebt geen idee wat je kunt doen om consistent meer klanten aan te trekken. Je rommelt maar wat aan als het gaat om marketing, sales en strategie. Je hebt geen idee wat er precies nodig is voor online verkopen, maar je weet wel dat je niet langer meer wil ‘hopen’ op nieuwe klanten. Je wil een strategie die bij je past en waar je op kunt vertrouwen.
 • Je bent super goed in je eigen vakgebied, maar nu kom je er achter dat ondernemen een vak apart is en dat je eerst mag leren ondernemen zodat je daarna mensen kan aantrekken die jij kan helpen met jouw expertise.
 • Je hebt een hekel aan sales. Je bent bang dat je pusherig of commercieel overkomt, terwijl dat het laatste is dat je wil. Maar tegelijkertijd wil je wel genoeg klanten aantrekken met je bedrijf. Alleen wil jij dat doen vanuit oprechtheid en verbinding.
 • Het ene moment zit je vól inspiratie en enthousiasme en het andere moment zou je het liefst je laptop uit het raam gooien. Je weet dat je het in je hebt om succesvol te worden met je bedrijf, maar hoe?
 • Je wil niet alleen maar hard werken, je wil vooral slim werken. Je streeft namelijk niet alleen naar financiële vrijheid, maar ook naar mentale vrijheid: je wil mensen oprecht helpen met dat wat jij te bieden hebt, en tegelijkertijd wil je daar ook zelf plezier, voldoening en geluk uit halen. Naast grote business dromen heb je namelijk ook grote privé dromen.

Starten met ondernemen is misschien wel het spannendste dat je ooit hebt gedaan. Maar ook het mooiste

Enerzijds is het je grote droom om een succesvol bedrijf op te bouwen, de leukste klanten te helpen en daar ook nog eens een comfortabel leven mee te leiden. Anderzijds komt er ook ineens super veel op je af, voel je je steeds vaker overweldigt en begin je misschien zelfs te twijfelen aan jezelf als ondernemer.

Ondernemen hoeft niet moeilijk te zijn. Sterker nog: hoe fantastisch is het om te kunnen leven en werken op jóuw manier, volgens jouw visie en met klanten waar jij energie van krijgt? Het is alleen wel belangrijk dat je weet welke stappen je moet zetten en ook hoe je die stappen precies moet zetten.

Daarom heb ik de Online Business Academy ontwikkeld, speciaal voor kennisondernemers zoals coaches en trainers, maar ook voor fotografen, interieurstylisten, online marketeers en andere dienstverlenende ondernemers.

In de Online Business Academy leer je in 3 maanden tijd alles wat je moet weten en kunnen om een succesvol online bedrijf op te bouwen. Je wordt stap voor stap meegenomen in praktische kennis, bewezen strategieën, psychologische ‘wetten’ en waardevolle acties. Zo leer je de ‘regels’ van het ondernemersspel en weet je precies wat je te doen hebt om jouw droombedrijf waar te maken.

Je droomt van een mega succesvol bedrijf en je hebt dat ook in je, dat voel je aan alles. Dit is je moment

Je staat te trappelen om nieuwe klanten te mogen ontvangen. Je bent er klaar voor. Dit is je moment. En dat voel je aan alles.

Ondernemerschap is -als je het mij vraagt- misschien wel het mooiste dat er is. We leven in een tijd waarin letterlijk álles mogelijk is, ook voor jou. Dat voel je. Je wéét dat er eindeloos veel potentie in je zit en je bent ervan overtuigt dat het ook voor jou mogelijk is om je droombedrijf te realiseren.

Je verlangt naar meer vrijheid om zo te kunnen werken en leven als jij wil. Je hebt lang genoeg aangerommeld en keihard gewerkt voor veel te weinig resultaat. Je bent op zoek naar een manier waarbij je niet steeds maar harder moeten werken voor resultaat; je wil vooral slimmer leren werken. Je bent bereid om door te pakken als dat nodig is, maar tegelijkertijd ben je ook altijd opzoek naar hoe je hetzelfde resultaat kunt bereiken op een veel makkelijkere manier.

Je wil precies weten wat je moet doen om te kunnen groeien en klanten aan te trekken. Je hebt enorme behoefte aan overzicht en duidelijkheid. Je wil je energie niet steken in nadenken en twijfelen, je wil stappen zetten. Want alleen zo kom je steeds dichterbij de realisatie van het succes waar je zo naar verlangt.

De tijd van aanrommelen en tevergeefs dingen uitproberen is voorbij. Je bent super zelfstandig en doet het liefste alles zelf, maar tegelijkertijd heb je geen zin om het wiel opnieuw uit te vinden als het gaat om ondernemen en klanten aantrekken. Je hebt geen zin om onnodig veel tijd te verdoen aan overbodige fouten; je wil het direct góed leren.

En tot slot wil je een bedrijf opbouwen dat helemaal past bij jou: jouw manier van werken, jouw manier van leven en jouw waarden. Daarom ben je niet op zoek naar een one-size-fits-all strategie: je wil ontdekken wat voor jou werkt.

Nog even voorstellen…

Hi, ik ben Nikki en als Online Marketing & Business Coach is het mijn missie om ondernemende coaches te helpen met het aantrekken van de juiste klanten en omzet te realiseren via online kanalen.

Marketing draait daarom in mijn ogen niet om keiharde of pusherige sales, maar om het vertellen van verhalen, het zoeken naar verbinding en het opbouwen van relaties.

Daarom help ik mijn klanten om een bedrijf op te bouwen op een manier die bij hen past. Vanuit een passende strategie en de juiste mindset. In mijn ogen zijn beide elementen namelijk even belangrijk om een succesvol bedrijf op te bouwen waar jij vrijheid in ervaart.

De kansen liggen voor het oprapen. Maar het is aan jou om ze te herkennen, aan te grijpen en tot een succes te maken.

“Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk ondernemers mindset. Dus zeker een dikke aanrader!”
– Sanne Roijackers

Wat leer je in dit programma?

In de Online Business Academy leer je alles wat je moet weten en kunnen om een succesvol online bedrijf op te bouwen. In modules neem ik je stap voor stap mee in alles kennis die je nodig hebt over ondernemen, marketing, sales, mindset en gedragspsychologie.

Ik geloof niet in one-size-fits-all, want wat voor de één fantastisch werkt maakt de ander juist doodongelukkig. We zijn allemaal anders en dus past er bij iedereen weer een andere ‘route naar succes’. In de Online Business Academy gaat het daarom om jou: wanneer ervaar jij vrijheid en succes? Bij welke klanten kan jij de beste versie van jezelf zijn? En welke marketingstrategie past het beste bij jou en jouw bedrijf?

Je wordt doormiddel van de modules, voorbeelden en templates steeds bij de hand genomen om te bepalen wat er past bij jou en welke strategieën voor jóuw succes gaan zorgen. Door de praktische opdrachten ga je alles wat je hebt geleerd direct toepassen en bouw je -terwijl je leert- aan de groei van jouw droombedrijf.

Dit is wat je kunt verwachten na het volgen van de Online Business Academy:

 • Je hebt alle kennis en ondernemersskills die je nodig hebt om een succesvol online bedrijf te realiseren. Je weet alles over marketing en sales (en bent het nog leuk gaan vinden ook) en je weet precies welke stappen je moet uitvoeren om nieuwe klanten aan te trekken
 • Je hebt een stevig fundament staan en je weet precies wat jij komt brengen en voor wie. Je hebt je ideale klant gekozen en productaanbod bepaald waar zowel jij als je ideale klant blij van worden.
 • Je online kanalen zijn conversieproof zodat ze jou helpen om leads en klanten aan te trekken op een oprechte en verbindende manier. Je weet hoe je websiteteksten, salespagina, posts en andere content maakt waarmee je jouw ideale klant recht in het hart raakt.
 • Je weet hoe jij jouw aanbod kunt promoten en verkopen op een manier die helemaal bij jou past: vanuit verbinding. En je weet het niet alleen, je dóet het ook. En dat geeft je niet alleen meer omzet en klanten, maar ook meer zelfvertrouwen.
 • Je begrijpt helemaal hoe menselijk gedrag werkt en je weet daardoor precies hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mensen aantrekt en hen op een verbindende manier omzet in betalende klanten.
 • Je weet wat jíj nodig hebt om een bedrijf op te bouwen dat helemaal bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Je laat je niet meer tegenhouden door belemmerende gedachten: je gáát ervoor!
De investering voor de Online Business Academy is (alleen nog deze ronde!)
maar 650 euro exclusief btw wanneer je in 1x instapt
“Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, het gevoel gekregen dat ik beter weet wat ik moet doen en soms gewoon de juiste woorden moest vinden. Dat marketing heel erg met emoties heeft te maken en dat dat ook goed bij mij past en een fijne manier is.”
– Anouk Strijbos

“Your business and results are a reflection of you. Your business and results will grow in direct proportion to you.”

– James Arthur Ray

Voor wie is de Online Business Academy?

Dit programma is het meest geschikt voor ondernemers die:

1. Net zijn gestart met ondernemen óf binnenkort willen gaan starten en het direct goed willen aanpakken. Je weet al wat je wil doen en wat voor bedrijf je wil opbouwen, maar verder sta je nog in de startblokken. Je hebt bijvoorbeeld nog geen website en geen consistente klantenstroom.

2. Al een bestaand bedrijf hebben en de vertaalslag willen gaan maken naar online ondernemen.

3. Nog onder de €1500 euro per maand omzetten aan online verkopen.

4. Op dit moment uurtje/factuurtje werken en de vertaalslag willen maken naar een ander verdienmodel (bijvoorbeeld cursussen of trajecten) zodat ze niet worden betaald naar tijd, maar naar waarde.

5. Kennisondernemer zijn -zoals coach- of op een andere manier dienstverlenend werk doen. Dit programma is minder geschikt voor ondernemers die alleen producten verkopen.

6. Graag anderen helpen, maar tegelijkertijd ook zelf willen toewerken naar financiële en mentale vrijheid.

“We hadden heel veel ideeën en een grote drijfveer, maar we misten focus. Daar heeft Nikki ons echt mee geholpen door wat meer in te zoomen op wat we kunnen doen en wat voor strategie we kunnen inzetten.”
– Christel & Roxanne

Dit is wat het praktisch gezien inhoudt

De Online Business Academy is een super complete academy waarin je álles leert wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te realiseren: van pure kennis over marketing en sales, tot het ontdekken van een strategie die past bij jou, tot mindset en persoonlijk leiderschap. Alles zit er in.
 

 •  11 uitgebreide modules met in totaal 50+ lessen waarin ik je steeds aan de hand neem en met uitgebreide uitleg, duidelijke voorbeelden en handige templates help om steeds weer de volgende stap te zetten binnen je bedrijf. Je krijgt toegang tot álle kennis die je nodig hebt voor het realiseren van een succesvol online bedrijf waarin je vrijheid ervaart.
 • Iedere maandag krijg je toegang tot een nieuwe module waarin ik je helemaal bij de hand meeneem in een bepaald stuk van jouw business en je precies leert wat je nodig hebt om een groeiklaar bedrijf op te bouwen.
 • In de modules vind je daarnaast concrete voorbeelden, super heldere templates, praktische opdrachten en oefeningen die je helpen om in actie te komen vanuit de juiste focus.

 • Je houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de leeromgeving, zodat je op je eigen tempo kunt leren en de modules er altijd weer even bij kunt pakken wanneer je ze -op een later moment- weer nodig hebt.

“The best way to predict the future is to create it.”

– Peter Drucker

De online omgeving

De Online Business Academy is een super complete academy waarin je álles leert wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te realiseren: van pure kennis over marketing en sales, tot het ontdekken van een strategie die past bij jou, tot mindset en persoonlijk leiderschap. Alles zit erin.

Iedere maandag krijg je toegang tot een nieuwe module en je houdt voor onbepaalde tijd toegang tot de leeromgeving, zodat je op je eigen tempo kunt leren en de modules er steeds weer even bij kunt pakken wanneer je ze -op een later moment- weer nodig hebt.

De modules

1. Jij als ondernemer

In deze module duiken we meteen in het belangrijkste onderdeel van jouw bedrijf: jij. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat is jouw verhaal? Waarom doe je wat je doet? En vooral: wat heb jíj nodig om je goed te voelen in je business?

2. Je ideale klant

Pas als je weet wie je wil aantrekken kan je mensen aantrekken. In deze module duik je daarom in jouw ideale klant. Wie is het? Wat heeft hij of zij nodig? En van wat voor type klant krijg jij energie?

3. Een strategisch productaanbod

Een goed productaanbod is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle business. In deze module vertel ik je waarom én leer ik je hoe jij zorgt voor een strategisch opgebouwd productaanbod.

4. Een converterende website

Je website is een essentieel onderdeel van je marketingstrategie als online ondernemer. In deze module neem ik je mee in de psychologie (en een stukje techniek) van een website die klanten oplevert.

5. Doelen, plannen en cijfers

Een bedrijf zonder richting wordt uiteindelijk een stuurloos schip. Tijd om in je doelen, plannen en cijfers te duiken dus. In deze module help ik je om je dromen te concretiseren zodat je ze waar gaat maken.

6. Marketingstrategieën & klantreizen

Tijd voor het echte werk: je marketingstrategie. Maar waar begin je? En wat is er eigenlijk voor nodig om je online aanbod te verkopen? Je leert het in deze module.

7. Contentstrategie

Content is een van de meest toegankelijke manieren om in contact te komen met je ideale klant, relaties op te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken. Tenminste, met de juiste strategie. Die leer je hier.

8. Een wervende weggever

In deze module leer je precies hoe je een gratis weggever (zoals een e-book) maakt waarmee je potentiële klanten helpt, ze een beetje meer fan van jou maakt én ze motiveert om klant bij je te worden.

9. E-mailmarketing & automatische salesfunnels

E-mailmarketing is een van de meest converterende strategieën. In deze module leer je hoe je goede mails schrijft en vertel ik je hoe je zelf een automatische klantenstroom kunt genereren via e-mail.

10. Succesvol adverteren op social media

Advertenties kunnen een mega boost aan je business geven. In deze module leer je alles over de techniek én de psychologie van een succesvolle advertentiestrategie.

11. Verkopen vanuit verbinding

Om iemand vol vertrouwen bij je in te laten stappen heb je vaak nog een stukje sales nodig. In deze module leer je hoe je fijne salesgesprekken voert vanuit ontspanning, vertrouwen, oprechtheid en verbinding.

“Nikki was echt een stok achter de deur, het heeft ervoor gezorgd dat ik helderder heb wat ik wil met mijn bedrijf en dat ik stappen heb genomen die ik anders steeds zou hebben uitgesteld.”
– Eveline Spree

Veelgestelde vragen

Wanneer start de Online Business Academy?
Zodra je instapt krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en kun je meteen aan de slag met de eerste module.
Voor wie is de Online Business Academy?
De Online Business Academy is gericht op kennisondernemers zoals coaches en trainers, en andere dienstverlenende ondernemers zoals fotografen, interieurstylisten en online marketeers.

Wanneer je vooral (fysieke) producten verkoopt zullen een aantal modules minder relevant voor je zijn. Daarom is deze academy minder geschikt voor webshops.

Als je twijfelt of de Online Business Academy bij je past, stuur dan een mailtje naar nikki@nikkivanduuren.nl. Dan denk ik even met je mee en geef ik je eerlijk advies.

Wat is de investering?

De investering voor de Online Business Academy is 650 euro ex. btw. (Als ondernemer kan je in bijna alle gevallen de btw terugvragen van de belastingdienst)

Voor die investering krijg je álle kennis die je nodig hebt om van je bedrijf een serieus succes te kunnen maken. In de academy ga je dus letterlijk leren hoe je deze investering in veelvoud terug kunt verdienen met je bedrijf.

Als je instapt krijg je voor onbepaalde tijd toegang tot de academy en bovendien ga je mee in alle updates. De Online Business Academy zal dus steeds waardevoller worden en daardoor ook stijgen in prijs. Hoe eerder je instapt, hoe betere deal je dus krijgt.

Kan ik in termijnen betalen?
Geen probleem! Je kunt kiezen of je in 1x instapt, maar je kunt ook kiezen voor 3 of 6 termijnen
Ik ben al heel druk. Moet ik dit dan wel doen?

De grootste reden waarom veel ondernemers druk zijn is omdat ze te veel bezig zijn met de verkeerde dingen. Wanneer jij nog niet de juiste resultaten behaald met je bedrijf, is dat bij jou waarschijnlijk ook het geval.

In de Online Business Academy ligt de focus niet op hard werken, maar op slim werken. Je leert focus aanbrengen, keuzes maken en je leert direct de juiste strategieën toe te passen, waardoor je enorm veel tijd (en gemiste omzet) bespaart.

Kan ik de academy op eigen tempo volgen?
Ja, de Online Business Academy is zo ingericht dat je het zelfstandig kunt volgen en daardoor dus ook helemaal in jouw tempo kunt doen. De eerste 11 weken krijg je iedere week toegang tot een nieuwe module, maar ook daarna blijf je voor onbepaalde tijd toegang houden.
Ik wil wel graag, maar weet niet of dit het juiste moment is
Ik denk dat het nooit ergens het perfecte moment voor is. Er is altijd wel een reden te bedenken waarom een ander moment beter uit zo komen. Ik denk vooral: als je weet dat je je ondernemersdroom wil verwezenlijken, waarom zou je het dan niet doen?

Dus als je heel eerlijk naar jezelf bent: is het écht niet het juiste moment? Of ben je eigenlijk je dromen aan het uitstellen?

In de Online Business Academy word je helemaal meegenomen in alle stappen van het opstarten en succesvol maken van jouw online bedrijf. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen beginnen is een idee van wat voor bedrijf je zou willen starten. Je hebt nog geen website, ideale klant of productaanbod nodig; dat leer je allemaal in de academy.

Weet ook dat je me altijd mag mailen (nikki@nikkivanduuren.nl) als je graag even wil overleggen. Ik denk dan even met je mee en deel eerlijk met je of ik denk dat dit het geschikte programma is voor jou.

Ik vind het spannend om een investering te doen
Investeren is ook spannend. We zijn vaak zo gewend om eerst geld te sparen en daarna het pas uit te geven. Maar in het ondernemerschap werkt het precies andersom: je gaat vaak pas geld verdienen nadat je eerst hebt geïnvesteerd.

En: als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.

Daarom is een goede vraag om aan jezelf te stellen: wat kost het je wanneer je het NIET doet? In geld, doordat je dan mogelijk omzet misloopt, maar ook in tijd en energie.

Weet dat je me altijd mag mailen (nikki@nikkivanduuren.nl) als je graag even wil overleggen. Ik denk dan even met je mee en deel eerlijk met je of ik denk dat dit het geschikte programma is voor jou.

Hoeveel tijd moet ik rekenen voor het volgen van de academy?
Ik raad altijd aan om per week zo’n 4 tot 8 uur te reserveren voor het volgen van de academy. In die tijd werk je ook direct aan de groei van je bedrijf en het aantrekken van klanten.
Ik ben niet heel technisch, kan ik dan wel meedoen?

Zeker! Om de lessen te volgen hoef je totaal niet technisch te zijn. Voor het uitvoeren van sommige strategieën heb je wel wat techniek nodig, maar in bijna alle gevallen vinden mijn klanten het heel erg meevallen. In de academy leer je namelijk stap voor stap wat je precies moet doen en waar je op moet letten.

Hoe lang krijg ik toegang tot de online leeromgeving?

Als je instapt krijg je voor onbepaalde tijd toegang tot de academy en ga je mee in alle updates. De Online Business Academy zal dus steeds waardevoller worden en daardoor ook stijgen in prijs. Hoe eerder je instapt, hoe betere deal je dus krijgt.