“Ik heb 3 maanden een heel intensief traject bij Nikki gevolgd. Elke week hebben we een coachingsessie gehad wat ik super fijn vond. Want ik heb mega veel stappen kunnen zetten daardoor. Nikki zorgt dat je veel zelf doet, zodat je ook echt leert om het zelf te kunnen. Maar geeft daarbij hele nuttige tips waar je meteen weer verder mee kunt.

Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ga het traject nog weer verlengen met 3 maanden. Jeej!”

Anouk Strijbos | Fotograaf

“We hadden heel veel ideeën en een grote drijfveer, maar we misten focus. Daar heeft Nikki ons echt mee geholpen door wat meer in te zoomen op wat we kunnen doen en wat voor strategie we kunnen inzetten. We zijn (waren) allebei van het ‘als dat zo is, dan kunnen we pas..’.

Nikki heeft ons laten inzien dat dat helemaal niet nodig is, dat er meer mogelijk is en we elkaar gewoon een schop onder de kont moeten geven en gewoon moeten doen. Dankjewel!”

Christel & Roxanne | Voor Moederkes

“Tijdens mijn strategiesessie met Nikki kreeg ik voor mezelf helemaal helder hoe ik mijn onderneming en (nog belangrijker) mezelf, naar een hoger level kon tillen.’

Tijdens de sessie zag ik hoe goed ze zich had ingelezen in mijn onderneming en daardoor stelde ze de juiste vragen. Ze weet waar ze het over heeft en brengt deze kennis graag aan je over. Geen standaard tips maar een advies op maat waar je ook direct iets mee kunt. Kortom een super interessante sessie en ik zou het zeker iedereen aanraden. Thanks Nikki!”

Tessa Rigterink | Allround Graphic Designer

Na 1 sessie met Nikki zat ik direct al vol met energie en ideeën! In een korte tijd komt ze echt tot de kern, door de juiste vragen te stellen.

Ik had het gevoel dat ze me goed begreep, waardoor ze me nuttige tips kon meegeven, die voor mij relevant waren. Loop je net als ik even vast als coach en weet je niet zo goed welke stappen je nu het beste kunt zetten, kan ik je zeker een gesprek met Nikki aanraden!

Eva van den Heijkant | Life Coach

“De cursus helpt je enerzijds om stap voor stap je doelgroep concreet te maken, maar het is veel meer dan dat. Een concrete en heldere doelgroep zorgt voor meer focus. Je weet ook terug waar je het voor doet. In contact komen met potentiële klanten voelt niet meer als spammen, maar wordt ineens een heel pak leuker.

Daarnaast is Nikki ook een heel aangenaam persoon die graag met je meedenkt en je helpt jouw belemmeringen te overwinnen. Je kan steeds bij haar terecht als je ergens mee zit en ze weet je steeds verder te helpen. Zeker een aanrader!”

Ann-Sophie De Ganck | Life Coach

“Via een online cursus heb ik Nikki ontmoet. Ik zag altijd dat ze goede tips en ideeën deelde met anderen, dus toen ik een tijd geleden even vast zat, heb ik haar benaderd. Nikki geeft goede adviezen, en kan jouw kritische gedachten op een leuke manier luchtiger maken door de juiste vragen te stellen en het goede te zeggen. Wat heel fijn is, is dat ze kennis heeft van marketing en sales, dus je advies kan geven over teksten en social media, maar ook over je eigen manier van denken. En ook met technische dingen ( waar ik nog veel te leren heb) kon ze me super snel helpen en uitleggen wat ik kon aanpassen in FB manager.

Daarnaast is ze ook gewoon een hele leuke chick, waardoor je makkelijk en open kan vertellen waar je tegenaan loopt en daar even om kan lachen, zonder het allemaal heel zwaar of serieus te nemen. Ze verplaats zich goed in een ander en wil oprecht helpen, kortom een hele fijne en goede Online Marketing en Business Coach!

Felicia de Jong | Feel Good Coach – Yoga, Meditatie & Mindfulness

“Soms zie je als Online Coach door de bomen het bos niet meer. Je Branding moet on point zijn, je hebt een ingewikkelde Funnel nodig en een stevige Content- en Marketingstrategie. Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af! Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier! Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategie-tips, maar zeker ook met een belangrijk stuk Ondernemers Mindset. En ze daagt je ook nog eens uit om gedurende dit alles vooral ook heel goed voor jezelf te blijven zorgen, in plaats van alleen voor je bedrijf. Balance is key. Dus zeker een dikke aanrader!”

Sanne Roijackers | Mindfulness Trainer & Life Coach

Ben jij net als de ambitieuze vrouwen hierboven klaar voor groei?

Je bent vast niet voor niets op deze pagina belandt. Waarschijnlijk spookt er al een gedachte door je heen. Bijvoorbeeld dat je heel graag wil groeien, maar niet goed weet hoe. Of misschien heb je juist zo veel ideeën dat je het overzicht totaal verliest. Of misschien heb je gewoon een vraag aan mij, dat mag natuurlijk ook.

Laat me weten waar ik jou jou bij kan helpen en neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Op werkdagen kom ik binnen 48 uur bij je terug.

4 + 5 =