“Nikki is zo’n geweldige coach!

Ze is leuk, enthousiast, heeft kennis, is heel gedreven, komt met relevante vragen en suggesties. Ze is heel goed in haar vak!”


Ik heb 3 maanden een heel intensief traject bij Nikki gevolgd. Elke week hebben we een coachingsessie gehad wat ik super fijn vond. Want ik heb mega veel stappen kunnen zetten daardoor.

Nikki zorgt dat je veel zelf doet, zodat je ook echt leert om het zelf te kunnen. Maar geeft daarbij hele nuttige tips waar je meteen weer verder mee kunt.

Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen.

Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ga het traject nog weer verlengen met 3 maanden. Jeej!

Anouk Strijbos
Personal Branding Fotograaf

“Ze wist mij steeds weer te motiveren en gaf me indien nodig opnieuw vertrouwen in mijn eigen kunnen.”

Nikki is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze heeft verstand van zaken en stuurt waarbij nodig is. Voor mij zijn de 3 maanden voorbij gevlogen.

Ik heb nu een duidelijk beeld waar ik naar toe wil. Naast alle gesprekken krijg je nog zo veel extra aandacht want ik van te voren nooit had verwacht.

Ik zou Nikki zeker aan iedereen aanraden.

Suzan Elling
Interieurontwerper, stylist, adviseur

“Ze gaf me zelfvertrouwen, structuur en wanneer ik even teveel deed gaf ze ook aan wat rust te nemen.”

Soms zie je als online coach door de bomen het bos niet meer. Je branding moet on point zijn, je hebt een ingewikkelde funnel nodig en een stevige content- en marketingstrategie.

Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af. Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.

Dat doet ze op een hele relaxte, positieve en laagdrempelige manier.

Niet alleen met inhoudelijke kennis en kneitergoeie strategietips, maar zeker ook met een belangrijk stuk ondernemers mindset.

En ze daagt je ook nog eens uit om gedurende dit alles vooral ook heel goed voor jezelf te blijven zorgen, in plaats van alleen voor je bedrijf. Balance is key. Dus zeker een dikke aanrader!”

Sanne Roijackers
Mindfulness trainer & life coach

“Wat heel fijn is, is dat ze kennis heeft van marketing en sales, maar ook over je eigen manier van denken.”

Nikki is zo’n geweldige coach!

Ze is leuk, enthousiast, heeft kennis, is heel gedreven, komt met relevante vragen en suggesties. Ze is heel goed in haar vak!

Ze liet zich niet weerhouden door mijn mitsen en maren, wist mij steeds weer te motiveren en gaf me indien nodig opnieuw vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Veel vragen rondom mijn bedrijf kan ik met vrienden of bekenden bespreken die ook veel kennis hebben van marketing en het opzetten van een bedrijf. Maar dat is toch anders dan met Nikki, omdat Nikki niet gewoon wat tips roept maar echt langere tijd het proces volgt en daardoor goed kon aansluiten bij wat ik nodig had.

De templates waren heel helder en boden extra houvast. Nikki heeft haar hele systeem (afspraken, online modules, etc) goed op orde.

Dat voelt gestructureerd en daarmee professioneel en betrouwbaar en dient ook als voorbeeld zo van “ohja, dat kan je dus zo doen”.

Ik ben je heel dankbaar voor je peptalks, je expertise en je wijze adviezen.

Eveline Spree
Coach

“Nikki geeft goede adviezen, en kan jouw kritische gedachten op een leuke manier luchtiger maken door de juiste vragen te stellen en het goede te zeggen.”

Via een online cursus heb ik Nikki ontmoet. Ik zag altijd dat ze goede tips en ideeën deelde met anderen, dus toen ik een tijd geleden even vast zat, heb ik haar benaderd.

Nikki geeft goede adviezen, en kan jouw kritische gedachten op een leuke manier luchtiger maken door de juiste vragen te stellen en het goede te zeggen.

Wat heel fijn is, is dat ze kennis heeft van marketing en sales, dus je advies kan geven over teksten en social media, maar ook over je eigen manier van denken.

En ook met technische dingen kon ze me super snel helpen en uitleggen wat ik kon aanpassen.

Daarnaast is ze ook gewoon een hele leuke chick, waardoor je makkelijk en open kan vertellen waar je tegenaan loopt en daar even om kan lachen, zonder het allemaal heel zwaar of serieus te nemen.

Ze verplaats zich goed in een ander en wil oprecht helpen, kortom een hele fijne en goede Online Marketing en Business Coach!

Felicia de Jong
Yoga, meditatie & mindfulness coach

“Zeker als je net start komt er onwijs veel op je af. Nikki is iemand die je hier helemaal doorheen kan loodsen.”

Na 1 sessie met Nikki zat ik direct al vol met energie en ideeën! In een korte tijd komt ze echt tot de kern, door de juiste vragen te stellen.

Ik had het gevoel dat ze me goed begreep, waardoor ze me nuttige tips kon meegeven, die voor mij relevant waren.

Loop je net als ik even vast als coach en weet je niet zo goed welke stappen je nu het beste kunt zetten, kan ik je zeker een gesprek met Nikki aanraden!

Eva van den Heijkant
Life coach

Ben jij net als de ambitieuze vrouwen hierboven klaar voor groei?

Je bent vast niet voor niets op deze pagina belandt. Waarschijnlijk spookt er al een gedachte door je heen. Bijvoorbeeld dat je heel graag wil groeien, maar niet goed weet hoe. Of misschien heb je juist zo veel ideeën dat je het overzicht totaal verliest. Of misschien heb je gewoon een vraag, dat mag natuurlijk ook.

Hoe dan ook, je ben hier om een reden.

Ben je benieuwd naar welke kansen in voor jou zie en hoe ik je verder kan helpen?
Laten we eens bellen.